Speciality Психолог, хипнотерапевт
Phone 0895663485
Email steffani.nacheva@gmail.com

Стефка Начева

Психолог, хипнотерапевт

Казвам се Стефка Начева и съм  психолог и хипнотерапевт. Търсаческият и професионалният ми път започнаха през 2010г., когато след обширно проучване и запознаване с множеството психотерапевтични школи представени в България, се срещнах с хипнозата, хипнотерапията и мощта на дихателните и медитативни практики. Те  са сред основните методи, които използвам в работата си. От 2016г. работя активно и с деца – с типично и атипично развитие.     Поддържам и развивам професионалните си умения и знания, преминавайки през редица специализации, семинари и обучения, които са в областта на: Детската психология, Трансперсоналната хипнотерапия и психология; Краткосрочната терапия; Множество участия в уъркшопи и тренинги за усвояване на различни практики и алтернативни подходи.

Можете да се обръщате за помощ и консултация към мен за – стрес, фобии, паник атаки,  тревожност, вина или срам, депресия, компулсивно поведение, творчески блокажи, трудности при възпитанието на децата, личностови затруднения и проблеми като трудности в общуването, ниско самочувствие, неадекватни поведенчески реакции, междуличностови конфликти и други.

Ежедневно се възхищавам на личната сила, която се намира във всеки един от нас. Виждам  как ние създаваме своята реалност, чрез убежденията и вярванията, които изповядваме, езикът, който използваме, и фактите, които приемаме за истина.  Едва ли има по-ефективен терапевтичен подход от променените състояния на съзнанието, които отварят вратите към несъзнаваното на човека – мястото, където се намират както проблемите, така и решенията за тях.  Преживелищната терапия води до промяна – освобождаване, пренареждане, интегриране и преоткриване на себе си. Филтърът на световъзприятието, през който пречупваме света, при всеки от нас е една отделна вселена. През личния си опит добих ясното убеждение, че поглеждайки в себе си осъзнаваме, как всичко, което искаме, вече сме. Че всичко във вселената се намира вътре в нас и ни е нужен трансов ключ, за да го проявим.  Сполайте!!!