Speciality Психолог
Phone +359 877 377 505
Email bisei@abv.bg

Поли Фистолера

Психолог

Поли Фистолера е основател на BISEI (Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност) и единственият лицензиран специалист в България за анализ и оценка на Емоционална интелигентност (EQi-2.0). Чрез изготвяне на индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност, тя помага на хората да разберат своите фини емоционални динамика и емоционална зрялост. Поли има международен опит в организирането на работни срещи, обучения и семинари за мултинационални компании в Италия, Сингапур, Швейцария и България. Ето и някои от дружествата, с които е сътрудничила като бизнес партньор: Credit Swiss, UBS, KPMG, Delloite, Aquamarine Capital, Pleinert&Partner, Sandvik.

Самата Поли споделя за себе си:

„Вече 20 години работя, помагайки на хората да опознават себе си, да постигат целите си, да превръщат мечтите си в преживелищна реалност. Обичам да виждам как хората се събуждат за нов живот, в който изразяват своите дарби и таланти.

В частна практика от 2005 г. съм ангажирана с хора от всички сфери на живота. Работя с клиенти от корпоративния свят, сферата на образованието, както и всички, които са нетърпеливи да пораснат емоционално и да намерят своето хармонично място в света. Работя индивидуално, с двойки и групи, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Използвам различни методи от психологията, психотелесната психотерапия, хипноза, коучинг, социална и емоционална интелигентност, персонални програми за растеж, както и тренинги за образование.

В момента разделям времето си за работа между центровете в Цюрих и София. Предлагам също така Skype Talk терапия на тези, които живеят на разстояние или когато обстоятелствата правят невъзможно присъствието лично.

Обучавана съм по метода на неорайхианската психотерапия лично от проф. Бернаскони в Лугано, Швейцария. Годините на търсене и на намиране предопределиха попрището, което избрах като най-пълно изразяващо характера и потенциала ми, а именно да се заема с емоционално възпитание. Аз съм първият професионалист в България и основен представител за Балканския полуостров, лицензиран да администрира тестовете за измерване на емоционалната интелигентност – EQi 2.0 и EQ 360 от MHS Canada. Като инструктор по Чи Гонг и Тай Чи, мога да обясня и науча моите клиенти какво е заземяване и баланс.

Дългите години като треньор по леководолазно гмуркане ме научиха да обръщам голямо внимание на невербалния език и микро-експресиите на лицето. Като любител на фотографията, мога да въведа клиента в терапията на творчеството и запечатване на мига, момент на снимка за наша емоция може да отведе човека във виждане на отговори, скрити до сега за него.

Щастлива съм с моята работа и непрекъснато се старая да намеря нови методи, които да направят терапията и коучинга по-достъпни, живи и приложими за ежедневието.

Радвам се, че след 20 години отсъствие се завърнах в България.

Моят подход е земен, интерактивен и емпатичен.“

Работни езици – английски, италиански и български.