Speciality Мастер по Енергийни Практики
Email kati_marinova@abv.bg

Катя Маринова

Мастер по Енергийни Практики

Завършила съм право и съм регистриран адвокат и медиатор, но моите вътрешни търсения ме водят доста встрани от професионалната ми квалификация.

Мисля, че човешката личност е повече от неговата социална идентификация. Тя е уникална и с огромен потенциал да развие много свои способности. След завършване на обучението си Академията по Езотерика под личното ръководство на просветления учител от Непал Сатя ЕоТхан, чието име носи и самата Академия, сега съм куратор и учител в нея. По време на обучението си развих свръхспособности, които използвам в лечителските си сеанси. Владея лечението с енергия с най-висшите  възможни техники, като прилагам Висша Алхимия, Ментална Хирургия, Спиритуално майсторство, Жречески техники. Мастер съм по Келтска Магия и  нехипнотична Регресионна Терапия. Прилагам Хипнотерапия и към сертифициран хипнотерапевт. Преподавателската си дейност, освен в Академията на Сатя ЕоТхан, развивам във вид на собствена онлайн школа, в която имам множество ученици от цял свят.

Регулярно провеждам срещи с хора, които имат интереси в областта на езотериката и отговарям на техните въпроси. Медитативните практики, които провеждам са в общ дотъп в ютуб канала ми.