Speciality Гласов коуч
Degree Магистър
Phone +359 894582261
Email didiyo66@gmail.com

Дими Йорданова – Командучи

Гласов коуч

Маркетолог , гласов коуч

Завърших магистратура по клинична психология в НБУ и специализирах Краткосрочна терапия.

Професионалната ми кариера започна като психолог в Нафтекс България Холдинг АД, където провеждах групово-динамични форми на тренинг, психодиагностика и се занимавах с качествени методи на изследване в управлението.

По-късно завърших и магистратура по Маркетинг в УННС.

Участвах в екипа на съставителите на първия каталог на психолозите в България.

Професионалната ми кариера продължи като специалист на свободна практика – консултант по организационно развитие и психология на рекламата, с качествени методи на изследване в комуникациите.

От 15 години живея между Рим, Сицилия и София, където работя в областта на стратегическата комуникация, маркетинга и културната медиация.

Специализирах Voice Coaching в La Voce.net (Италия) – иновативен метод за анализ и дешифриране на вокалните емоции, който представих на VI Научен конгрес на психолозите в София ( 2011г.)

Проведох поредица от семинари в София с Италианска търговска камара,

Конфиндустрия България, СУ „Климент Охридски”, съвместно с Италианския Културен Институт в София през 2012г.

Консултант съм на Културна Асоциация „Паралел 43“ и Българското Неделно Училище „Асен и Илия Пейкови“, Рим.

Кореспондент съм на Интернет Радио Татковина от Рим – радиото на българите по света, където водя авторска рубрика за мотивация и  личностно развитие „ Ако искаш, можеш“

Работя в областта на личностното развитие и ефективната комуникация. Фокусирана съм върху съзнателната употреба на гласа , който създава  емпатия.

Провеждам консултации и семинари, както в професионалната, така и в личната сфера.

Уменията ми намират еднакво добро приложение в областта на търговията, преговорите, медиацията, а така също и в междуличностните отношения и работа с деца.

От 10 години работя с предприемачи, мениджъри, учители и психолози като обучител и треньор на гласа (Voice Coach) в България и Италия.

Автор съм на иновативния метод за комуникация DIYO ®.

Методът DIYO ® представя гласа като генератор и трасформатор на вокални емоции (емоциите, които предаваме чрез нашия глас). Той е интерактивен метод за анализ и трансформация на вокалните емоции, който разглежда гласа като основен инструмент за вътрешна и външна комуникация, т.е. със себе си и с другите.

Какво е „гласов коуч“?

„Гласов коуч“ или още „треньор на гласа“ е водач по пътя към подобряване на вашите умения за комуникация.

Фокусира се върху трениране на паравербалната комуникация, т.е. мелодиката на речта, постигната чрез гласовите качества: височина, сила, диапазон, тембър, темпо, ритъм , паузи, ударения.

Сертифициран хипнотерапевт.

 

Phone: +39 3331047014