25 години Българска Асоциация по Хипноза, 26-28 април, 2024

Здравейте!
Българска Асоциация по Хипноза има удоволствието да покани всички свои членове и приятели на пролетна среща, на която ще отпразнуваме 25 години от създаването на БАХ. Регистрирахме БАХ на 05.05.1999 г. и спокойно можем да каже, че за това време необратимо променихме климата в психотерапевтичните среди в България.
Най-значимото ни постижение обаче са трайните, устойчиви и градивни отношения, които създадохме; създадохме общност от компетентни, морални, независими, развиващи се, сътрудничещи си и помагащи хора; общност, в която желанието и удоволствието да сме заедно е по-голямо от нуждата да сме заедно.
За тази среща сме подготвили наистина специални събития и програма, които със сигурност ще оставят отпечатък във времето. Някои неща искаме да запазим като изненада, затова може би само ще ги загатваме 🙂
А сега, с обявянето на събитието започваме записването – сигурно сме, че местата ще се запълнят бързо, тъй че отговорността да подсигурите участието си остава ваша, а ние като организатори оставаме на разположение.
А ето и всички детайли:
МЯСТО И ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ:
Срещата ни ще се проведе на 26, 27 и 28 април в хотелски комплекс „Кремен“, Кирково.
Вече имахме една среща на това прекрасно място, останахме очаровани от условията, храната и обслужването се радваме, че успяхме да го запазим за сегашното събитие. Хотелът е съвсем нов, модерен, комфортен, с прекрасна атмосфера, направен с много вкус и внимание към детайла, изключително професионално менажиран, с опитен и вежлив персонал, отлична богата и разнообразна кухня, безупречно поддържан спа център, фитнес, вътрешен и външен басейн, удобни конферентни зали и въобще всички условия, необходими не само за пълноценна почивка, но и за приятно и полезно прекарване на времето ни там. Хотелът е разположен на брега на язовира, в прекрасна местност в подножието на магичните Родопи в близост до Перперикон, крепостта Вишеград, Дяволския мост и много други исторически и природни забележителности. Повече за комплекса може да видите тук: https://hotelkremen.com.
Цялата ни програма ще се провежда в него, но тъй като очакваме повече участници, сме запазили и легловата база на хотел „Кирково“, който се намира на 3 км. от хотел „Кремен“. Една част от хората ще могат да се настанят там при преференциални условия и осигурен транспорт между двата хотела. https://hotelkirkovo.com/
КОНЦЕПЦИЯТА на срещите ни винаги е била да създадем плодотворна, пълноценна и обогатяваща среда за общуване и съпреживявания, като изведем хората от рутинното им ежедневие и ги поставим в различен, по-живописен и свободен контекст, в който възприемчивостта към нови идеи, промяната на мисленето и поведението, а и цялостното светоусещане са много по-лесно достижими. Това е и причината тези срещи да се провеждат под формата на уикенд-ретрийт на някои от най-прекрасните места в България. Стремежът ни е в такава атмосфера да представим на участниците лекции, беседи, практики и творби на специалисти в областта на психологията, терапията, здравето, спорта, науката, изкуството и духа.
Този път обаче поводът е такъв, че ще се фокусираме относно върху празничното настроение и общуването помежду ни. Затова и в програмата ще преобладават повече културните елементи – както ви казахме, засега все още ги пазим като изненада. Естествено, ще имаме и теми, посветени на терапията и хипнозата, но в един по-лек вариант. Така че сега ви представяме само рамката на програмата.
ПРОГРАМА:
26 април, Петък
14:00 – 18:00 – Пристигане и настаняване
18:30 – 18:45 – Откриване на срещата
18:45 – 19:30 – Програма
20:00 – Вечеря
21:00 – Вечер заедно (Програма)
27 април, Събота
08:30-9:30 – Закуска
09:30 – 12:30 – Програма
12:30 – 13:30 – Обяд
15:00 – 17:00 – Програма
17:00 – 18:30 – Свободно време
18:30 – 19:30 – Програма
20:00 – Вечеря
21:00 – Програма
28 април, Неделя
08:30 – 09:30 – Закуска
09:00 – 12:00 – Свободно време/Програма
12:00 – Край на срещата
*Програмата е в процес на разработка – има възможност да включим още лекции и практики, така че очакваме и вашите предложения за теми и форми на участие!
Освен лекциите и практиките ще има възможност и за малък импровизиран базар, на който може да представите свои книги и произведения. За повече информация по този въпрос може да се свържете с организаторите на срещата.
ЦЕНА И ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
Цената за участие в срещата включва:
– Две нощувки в двойна стая (петък и събота)
– Две вечери (петък и събота)
– Две закуски (събота и неделя)
– Обяд (събота)
– Свободно използване на всички екстри, които предлага комплекса
Цена за участие за членове на БАХ в хотел „Кремен“ – 360 лв.
Цена за участници, които не са членове на БАХ в хотел „Кремен“ – 420 лв.
Цена за участие на членове на БАХ в хотел „Кирково“ – 320 лв.
Цена за участници, които не са членове на БАХ в хотел „Кирково“ – 380 лв.
*ВАЖНО! Членовете на БАХ се настаняват с предимство! С особена сила това важи за предстоящия юбилей, така че молбата ни е да се въздържате да водите придружители, които просто искат да изкарат един хубав спа-уикенд. Благодарим ви за разбирането!
**ВАЖНО! Настаняването е в двойни стаи. Опцията за самостоятелно настаняване е много ограничена, предимно в хотел „Кирково“ и е на различна цена. Ако държите да бъдете настанени самостоятелно, може да се свържете с организаторите и ще преценим каква е възможността за това.
***ВАЖНО!
Запазването на място за участие в срещата става само след потвърждение от страна на организаторите, че все още има места и възможност да се включите. Поради очаквания голям интерес, само заплащането или капарирането гарантират мястото Ви! Може да резервирате участието си чрез внасяне на капаро от 200 лв. в посочената по-долу сметка. НЕ ВНАСЯЙТЕ КАПАРО ПРЕДИ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА НАСТАНЯВАНЕТО ВИ ДА БЪДЕ ПОТВЪРДЕНА ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
Банка ДСК
Титуляр: Българска Асоциация по Хипноза
BIC code: STSABGSF
IBAN: BG72STSA93000024223962
Основанание: Юбилей на БАХ 2024
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Антоанета Петрова:
Тел: 0888312286
Email: antoaneta_petrova@yahoo.com
Иво Величков
Тел: 0878899486
Email: ivo.velli@gmail.com
Благодарим ви, че толкова години вече сме заедно! До скоро!