Международна среща на БАХ

Здравейте!
След последната ни среща решихме, че скоро пак ще трябва да се съберем на това красиво място и единствената възможна дата в момента е в началото на май.
Базата е с голям капацитет и има възможност за настаняване и по двойки, и самостоятелно. „Аглика Палас” е прекрасен самостоятелен, просторен и уединен хотелски и спа комплекс на самия бряг на яз. Жребчево. Едва ли ще мога да изброя всички екстри, които предлага, но ще се опитам да не пропусна поне най-важните: настаняването е в къщички на брега на язовира; в комплекса има няколко ресторанта и бара, няколко различни по размер и стил конферентни зали; спа комплекс с няколко различен тип сауни, парни и руски бани, солна стая, отделение с масажни кресла и легла; масажно студио; вътрешен и външен басейн, вътрешно и външно джакузи; винарна; спортен салон; собствено кино (това ме спечели безрезервно) и със сигурност още няколко неща, за които не се сещам в момента. Възможностите за спортни и туристически активности са безброй, а красотата на природата е зашеметяваща. Една от уникалните забележителности е потъналата църква „Св.Иван Рилски”. Повече за комплекса може да видите тук: https://www.aglikapalace.com/
Започваме да работим по темите за работната ни програма и очакваме вашите предложения.
Засега можем да обявим участието на д-р Ясен Димитров, член на ръководството на European Association of Applied Psychology и отговорник за Балканската секция на дружеството, който ще представи дейността на EAAP и възможностите, от които могат да се възползват членовете на БАХ.
Освен това по покана на EAAP и БАХ презентация ще има Phd Suzie Savvidou, ръководител на департамента по психология на Europe campus of YORK City University, д-р по когнитивна и експериментална психология, представител на гръцката Адлерианска общност, с която се надяваме да развием реални партньорски отношения.
Следете събитието за обновяване на информацията.
Цената за участие и начина на плащане остават същите:
220 лв. за членове на БАХ и
240 лв. за участници, които не са членове на БАХ.
Цената включва:
– Две нощувки (петък и събота)
– Две вечери (петък и събота)
– Две закуски (събота и неделя)
– Обяд (събота)
– Свободно използване на всички екстри, които предлага комплекса
– Участие във всички събития на работната програма на срещата.
– В тази цена е включена и организационна такса на БАХ в размер на съответно 20 за членове и 40 лв. за други гости, която ще използваме за текущи разходи за срещата – информационни материали, банери, покриване разходите на евентуални гост-лектори и други подобни пера. Ако има остатък от събраната такса, тя се внася в сметката на БАХ.
*ВАЖНО! Членовете на БАХ се настаняват с предимство.
**ВАЖНО! Настаняването е в двойни стаи. Възможно е и самостоятелно настаняване – ако искате да се възползвате от тази опция, моля свържете се с нас. Имайте предвид, че с постепенното запълване на местата това ще е все по-трудна задача. За самостоятелно настаняване има допълнителна такса от 20 лв. на вечер.
***ВАЖНО!
Запазването на място за участие в срещата става само след заявено желание от ваша страна и потвърждение от страна на организаторите, че все още има места и възможност да се включите.
****ВАЖНО!
Плащането ще става на място, така че разчитаме изцяло на Вашето коректно отношение – ако сте запазили място, но сте възпрепятствани да дойдете, моля – уведомете ни своевременно! Благодаря за разбирането!
За контакт и записване:
Иво Величков
Ivo.velli@gmail.com
0878899486
Моля, следете събитието за актуална информация относно срещата!
Благодаря ви и до скоро!