Speciality Терапевт
Phone 0889 242 996

Цветелина Каляшева

Терапевт

Казвам се Цветелина Каляшева. Още от малка имам искрен интерес към медицина, психология. Личните ми успехи в здравословен план ме мотивираха да се отдам професионално на терапевтичната работа и да отворя сърцето си за хората, които търсят и желаят промяната в живота си.

Отворих своето терапевтично студио с намерението да създам пространство, където да се случва същинска целебна промяна с хората, които ми се доверяват. Работата ми е повлияна от множество лечебни методи и практики, доказали своята ефективност през годините: техниката боуен, кранио-сакрална терапия, хипнотерапия, психотерапия, биопсихология и др.

Успехът с клиентите ми се състои в цялостния подход към индивидуалния случай: установяване на първопричините в психо-емоционален смисъл, тяхното отстраняване и подпомагане на тялото, душата и ума да възстановят здравословния баланс.

Целта на моята работа е с минимално време и усилия да постигнем коренна и трайна промяна при освобождаване от болки, алергии, хронични заболявания, страхове, проблеми с увереността, парите и междуличностните взаимоотношения, фобии, депресия и безпокойство, вредни навици, проблеми с теглото и др.