Speciality Бизнес треньор и коуч
Phone 0885 035 663
Email silvia@LifeProjects.bg

Силвия Василева

Бизнес треньор и коуч

Бизнес треньор и коуч, собственик на компания Лайф Проджектс

 

Силвия Василева е родена и израснала в Будапеща, Унгария. Живяла е в Унгария, Испания, Великобритания, Япония и САЩ.

 

Завършва средното си образование в Будапеща. Започва висшето си образование в България в областта на хуманната медицина, a след това в Унгария, като завършва две години в медицински университет. Придобива висшето си образование по Международен бизнес в European Business School в Лондон и Мадрид.

 

Започва работа в две големи инвестиционни банки в Лондон – Credit Suisse First Boston и ING Barings – където работи в отдел „Развиващи се пазари“ и покрива компании от фармацевтичния сектор. Поради интереса си в областта на медицината и фармацията в България е мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Организационно развитие“ в Балканфарма (по-късно Актавис), и управлява процеса по унифициране на организационната култура на сливащите се компании. Продължава професионалната си реализация като Директор бизнес развитие на Международната търговска камара (ICC Bulgaria).

 

Има диплома по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) от Института по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) София. Практикува тази специалност от четири години.

 

Сертифициран професионален коуч от Тhe Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC), USA, акредитиран от International Coach Federation и HR Certification Institute.

 

Сертифициран хипнотик и хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза (БАХ).

 

Силвия има повече от 10-годишен опит в областта на бизнес и дипломатическия протокол. Участва активно в подготовката и реализацията на редица бизнес и дипломатически делегации на високо равнище.

 

Автор и организатор на семинари за здравословнен начин на живот; как да превърнем стреса в сила; комуникационни лидерски умения, презентационни умения и други. Предоставя полезни съвети за духовно и физическо развитие, за това как да бъдем уверени в себе си, как да намерим вътрешен баланс и как да повишим енергийните си нива.

 

Семинарите, които Силвия организира, се провеждат на български, английски или на унгарски език.

 

Компанията „Лайф Проджектс“ е член на „Ливрена“ (Livrena.com) – общност от предприемачи, които се занимават с бизнес треньорство и коучинг.

 

Клиенти на Лайф Проджектс са: Уникредит Булбанк, ДСК, Делойт България, Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение“ (ДП РВД), Експат Капитал, Бош ЕООД, адвокатски кантори, неправителствени организации, Елинорс хаус и други.