Speciality Психолог
Phone +359 877 721282
Email consult@energiensviat.com

Неда Терзиева

Психолог

Неда Терзиева е родена на 6 януари в гр. София. От малка е дарена със способностите да лекува с ръце и да има ясно виждане за близкото бъдеще. Още от ранна детска възраст нейните таланти са забелязани от експерти и изследователи на темата. Твърде различна е от малка със силния си характер и стремежа към различни знания, непривични за нейната възраст.

Завършва Националното Музикално училище “Любомир Пипков” като единствената тогава жена цугтромбонистка в България. Запленена от професиите на родителите си – майка фотограф и баща режисьор – тя завършва Колежа по екранни изкуства в София като режисьор и тонрежисьор.

След това се дипломира успешно като психолог със специалност „Клинична и консултативна психология”. Дипломира се и като радиестезист в Академия по „Радиестезия” проф. Инж. Луи Тюрен – гр. Варна. През тези години, всяка лятна отпуска работи доброволно към програма на “Червен кръст” в болницата в Зонеберг, Германия, а по-късно оказва помощ и в старческия дом в града.

Тогава тя започва да се обръща изцяло към духовното си осъзнаване и развитие. Практикува лечение с квантова терапия, лечение с биоенергия и Рей-Ки енергия, лечение с жива и мъртва вода, диагностика с квантов анализатор и закупува последната руска разработка на Аура камера и Генетичен тест. Придобива трета мастърска степен в учението за енергията Рей-Ки. Член е на Българската Асоцияция по Хипноза – БАХ и е сертифициран хипнотерапевт. Отдава се на безмълвното знание на толтекските принципи и законите на транссърфинга на реалността. Провежда многобройни иновативни семинари и обучения в цялата страна. Днес тя провежда консултации, диагностика и лечение в центъра си и в страната.