Среща на БАХ в Триград: Втора серия

Здравейте!
Още по време на предишната среща няколко човека предложиха да я повторим в най-скоро време и с удоволствие се заехме с тази задача.
На 20 и 21 ноември сме отново в Аркан Хан при същите условия – 30 лв. на вечер с включена закуска, а храната всеки ще си я поръчва сам от пълното меню. Този път обаче записването и настаняването ще става само през нас, така че пишете или се обадете на Тони или на мен:
Антоанета Петрова – 0888312286
Иво Величков – 0878899486
Ето и линк към хотела за тези, които все още не са посещавали това прекрасно място:
/www.arkanhan.com/bg
Добре дошли са, разбира се, и тези, които в момента карат курса в София и Пловдив – както знаете, на всяка среща имаме възможност да практикуваме и научим много в едни по-свободни, неформални и приятни условия.
Срещата ще протече в предишният формат:
Петък 20/11 – пристигане и настаняване и една приятна вечер заедно
Събота 21/11 – Свободна програма през деня – има достатъчно прекрасни места за посещение наоколо, а с тези, които останат в базата, ще си направим разни занимания, незаависимо какво ще е времето, тъй като има и поляна, и малка приятна зала. Вечерта от 18:00 до 20:00 ще е работната ни програма с кратки презентации, лекции, демонстрации, свързани с психотерапията и хипнозата.
Неделя 22/11 – Закуска и напускане
Ще се постараем настаняването да е максимално удобно за всеки. Плащането ще става на място в хотела.
ВАЖНО! Тъй като няма да има капаро, което да гарантира присъствието ви, молбата ни е всеки, който се е записал, но впоследствие се оказва, че няма да може да присъства, да ни предупреди своевременно, за да можем да настаним друг желаещ на това място. Тази чудесна цена ни е дадена от мениджмънта за пълен хотел все пак. Благодаря ви за разбирането!
Естествено ще очакваме вашите предложения за теми по работната ни програма.

До скоро виждане в една от най-прекрасните части на Родопите! 🙂