Сертификационен курс Хипноза и Хипнотерапия

Здравейте! Започна записването за есенния курс на Българска Асоциация по Хипноза в Пловдив.
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:
София, ул. „6-ти септември“ 37 център ЕСЕНС
Пловдив, бул. „България“ 125А, хотел „ПЛАЗА“
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ:.
СОФИЯ:
Модул 1 – 10-11 октомври от 10:00 до 16:00 ч.
Онлайн занятие – 15 октомври от 18:00 до 20:00 ч.
Модул 2 – 24 – 25 октомври от 10:00 до 16:00 ч.
Онлайн занятие – 29 октомври от 18:00 до 20:00 ч.
Модул 3 – 07-08 ноември от 10:00 до 16:00 ч.
ПЛОВДИВ:
Модул 1 – 17-18 октомври от 10:00 до 16:00 ч.
Онлайн занятие – 22 ноември от 18:00 до 20:00 ч.
Модул 2 – 31 октомври – 01 ноември от 10:00 до 16:00 ч.
Онлайн занятие – 05 ноември от 18:00 до 20:00 ч.
Модул 3 – 14-15 ноември от 10:00 до 16:00 ч.
ЗА КУРСА:
Поради ситуацията с коронавируса се наложи да преформатираме курса в по-сбит и предвидим като срок вариант – 3 учебни уикенда, разпределени в месец половина и 2 онлайн занятия между тях. Като допълнителна опция след всеки курс има безплатен опреснителен еднодневен семинар за всеки, който иска да си припомни някои неща или да навакса пропуснат материал. Освен това добре възможност за прогрес на тези, които искат да се развиват в сферата на хипнозата и хипнотерапията си остава и традицията ни всеки, който е изкарал настоящото обучение да може да посещава безплатно занятия във всеки следващ курс. Радостно е за нас, че немалко хора се възползват от тази опция и така поддържат приемствеността в общността ни.
ЗА БАХ:
Българска Асоциация по Хипноза (БАХ) е създадена през 1999 г. Първият курс по Хипноза и Хипнотерапия в България е проведен в края на 1999 г. с водещ Иво Величков. Повече информация за БАХ може да откриете на bah.bg и

https://www.facebook.com/groups/677894442291754/?ref=bookmarks
ВОДЕЩ НА КУРСА:
ИВО ВЕЛИЧКОВ – председател на Българска Асоциация по Хипноза, психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Завършил е философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.
Повече на:
ivovelichkov.com
НАСОЧЕНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО: Курсът е отворен за всеки, който се интересува от темата, но най-подходящ ще е за психотерапевти, психолози, лекари, стоматолози, педагози, както и всякакви други специалисти в сферата на класическата и алтернативна медицина. Трансовото състояние присъства в различна степен във всеки терапевтичен процес и умението да се разпознава и работи с него е задължително, ако човек иска да се развива в тази област.
СЪЩНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО: Курсът има подчертано практическа насоченост – всеки от участниците ще усвои не само умението да използва успешно и безопасно хипнозата по различни начини, но ще придобие цялостно, дълбоко и пълно разбиране за нея като принцип, процес и терапевтичен инструмент. Част от курса е и реална демонстративна терапевтична работа с участници, които желаят да разрешат свой проблем по време на обучението.
ПРОГРАМА НА КУРСА:
Пълната програма на курса може да видите тук:
https://docs.google.com/…/1e7-gC-tuca…/pub
УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ: Всеки участник получава набор от обучителни материали и терапевтични текстове.
ИЗПИТ: Събеседване на водещия с всеки от участниците за оценка на усвоените знания и умения.
СЕРТИФИЦИРАНЕ: В края на обучението всеки завършил успешно курса участник получава сертификат от БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ХИПНОЗА и покана за членство в БАХ.
ЦЕНА И ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
При заплащане на цялата сума наведнъж – 480 лв.
При заплащане на вноски – 540 лв. (Може да уточните с нас удобен за Вас начин за плащане на вноски.)
За студенти редовно обучение в специалностите психология и медицина цената е 400 лв.
*ВАЖНО! Може да запазите мястото си в курса с внасяне на аванс от 100 лв. по някой от посочените по-долу начини. Капарото не променя посочените по-горе цени – след капарото може да внесете наведнъж остатъка от сумата до 480 лв. или да продължите да плащате на части сумата до 540 лв.
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
1/ В брой.
2/ По банков път:
Банка ДСК
Сметката е в лева
Титуляр: Българска Асоциация по Хипноза
BIC code: STSABGSF
IBAN: BG72STSA93000024223962
Основание за плащане: Курс Хипноза
(Ако сте заплатили по банков път, моля да ни уведомите по телефона или на посочения email. Оставете имена и контакти.)
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Антоанета Петрова – 0888312286
email: antoaneta_petrova@yahoo,com
Иво Величков – 0878899486
email: ivo_velli@yahoo.com
*Местата в групaта са ограничени и гарантирането на участие става само с внасяне на цялата или част от таксата.