Лятна среща на БАХ: Отново заедно

Здравейте на всички! Както знаете не успяхме да проведем предвидената за април регулярна среща на БАХ поради извънредната ситуация в страната. Сега обаче отново има възможност да я организираме. Разбира се, постепенно ще влизаме в един нов ритъм на работа, планиране, срещи и въобще всякакви активности. Не само в правилата, но и в мисленето на хората има нови фактори, с които трябва да се съобразяваме, за да бъдем гъвкави, приспособими и успешни в тези променящи се условия. Смятам, че предстоящата ни среща е не само желана (радостно е колко много членове ни се обаждат за нея), но и необходима. Ще се опитаме да я направим максимално полезна и приятна, както винаги. Още след падането на карантината започнахме активно да търсим база и дата за провеждане на срещата. Оказа се, че ВСИЧКИ (поне тези, които са подходящи за целта ни) са с препълнен до последно график поне до края на септември! Дадохме си сметка, че поне дотогова е практически невъзможно да организираме среща във формат, който вече познаваме. Затова решихме да импровизираме и да улесним нещата.
Решихме срещата да се проведе в Асеновград, в дома на Иво Величков, където има прекрасни условия да се съберем всички по най-непринудения и свободен начин и да проведем срещата си. Къщата се намира на по-малко от километър извън Асеновград, напълно самостоятелна и с достатъчно голям двор, удобен за всичките ни занятия – както за представяне на темите от работната ни програма, така и за почивка и всякакви физически активности. Всъщност не малка част от членовете ни (ако не и по-голямата) вече са го посещавали и познават мястото.
Относно спането – всеки, който реши да участва ще има ангажимента сам да резервира спането си в някой от хотелите в Асеновград или близките села – Бачково, Лясково, Яврово.
Идеята ни е основната работна програма да е в събота, но който иска може да пристигне още в петък следобед. За вечерите изцяло на наше разположение ще бъде градината на хотел-ресторант „Консулато“ в Асеновград.
Относно програмата на срещата – сега ви даваме само обща идея и визия, която още в идните дни ще конкретизираме.

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:
ПЕТЪК следобед – Пристигане и настаняване и вечеря заедно, която може да е в ресторант „Консулато“ или в двора на къщата на Иво Величков – зависи от бройката и желанието на хората.
СЪБОТА – Целият ден е на наше разположение. Ще започнем в 10.00 с общо събрание на БАХ (едно от регулярните ни организационни задължения), след което ще представим и работните теми на срещата (конкретната програма ще бъде уточнена и обявена още тези дни),.Обядът ще е кетъринг или в ресторант – ще го решим допълнително. Ще отделим време и за опреснителен разговор за хипнозата и хипнотерапията за всички, които искат да си припомнят или доизяснят нещо от курсовете ни. Ще ви представим и нова партньорска инициатива на БАХ. която може да бъде интересна за някои от членовете. Вечерта ще прекараме заедно в ресторант „Консулато“.
НЕДЕЛЯ – С тези, които имат възможност и желание може да посетим някои от близките и красиви места наблизо – архитектурния резерват с. Косово, Белинташ, Бачковския или Араповския манастир или нещо друго.

Това е нашата идея за срещата. Надяваме се от есента да можем да възстановим дейността си още по-активно и пълноценно от преди. Очакваме вашите заявки за лекции и презентации за работната ни програма.

Форматът на настоящата среща не изисква събирането на каквато и да е такса – просто всеки поема разходите си за този уикенд.

Къщата, където ще бъдат занятията се намира на 2 завоя извън Асеновград по посока Бачково, Пампорово, Смолян. Вдясно има бензиностанция на „Петрол“ и над нея е къщата.

Ето и обща програма на срещата:

ПЕТЪК, 03 юли
17:00 – Пристигане и настаняване
20:00 – Вечеря заедно

СЪБОТА, 04 юли
10:00 – 12:00 – Работна програма на срещата
12:30 – 14:00 – Обяд
16:00 – 19:00 – Работна програма на срещата
20:00 – Вечеря в ресторант „Консулато“

НЕДЕЛЯ 05 юли
10:00 – Посещение на туристически обект в околността.

Моля, следете информацията в настоящото събитие за актуална информация и подробности!