Крехкото поколение – семинар с Иво Величков във Варна и Бургас

КРЕХКОТО ПОКОЛЕНИЕ е еднодневен семинар, организиран и сертифициран от БАХ.

ВРЕМЕ И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:
ВАРНА – 11 юли от 10:00 до 16:00 с обедна почивка
Хотел Бутик „Сплендид“, ул. „Братя Шкорпил“ 30
https://boutiquesplendid.net/

БУРГАС – 12 юли от 10:00 до 16:00 с обедна почивка
Хотел „Гран Виа“, бул. ‘Демокрация“ 54
http://granvia-bg.com/

Семинарът е подходящ както за специалисти в областта на психичното здраве, така и за всеки, който се интересува от темата. Особено полезен ще бъде за всеки, който желае да разбере повече за ролята на родителите във въпитанието и развитието на детето.

СЪЩНОСТТА на семинара е задълбочен обзор на психологичните проблеми, характерни за така нареченото „Милениум поколение”, включващо две основни възрастови групи – родените между 1980 и 2000 г. и тези, родени след 2000г.

Всяко поколение е подвластно на влиянието на различни обществени процеси, които го изправят пред специфични за него предизвикателства. Тези предизвикателства определят развитието на силните и слабите му страни по отношение на справянето с различните аспекти на живота. Познаването на факторите, формиращи поколенческият характер е основата, върху която трябва да стъпи всяка психотерапевтична работа
За съжаление все повече са младите хора, които имат нужда от психологическа помощ и подкрепа. Основните проблеми, с които се сблъскват са фобии, панически атаки, депресивни състояния, агресия и автогресия, зависимости, хранителни разстройства, вредни навици, деструктивно поведение, отчуждение, сексуална фрустрация. Много от класическите психотерапевтични възгледи и школи обаче не са актуализирани и настроени спрямо съвременните условия и това често прави неадекватна и неефективна работата на психотерапевта. Без ясен, трезв и актуален поглед върху нещата няма как да бъде намерено правилното решение. Целта на настоящото обучение е да повиши ефективността на терапевтичния процес в тази сфера.

Настоящият семинар е фокусиран върху условията, формиращи универсалните поколенчески характерови черти на „милениумите“, потенциалните травматични фактори по пътя на развитието им, ролята на обществото и семейството във възпитанието им, както и представяне на ефективни терапевтични насоки, стратегии и техники за промяна и справяне с негативните навици, влияния и психологически проблеми.

Специална част от семинара ще бъде представянето на теорията за развитието, възпитанието и житейската реализация на човека според ПРИНЦИПА НА ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ – универсално познание, което емпирично са открили и интуитивно са използвали всички успешни и здрави общества в човешката история.

Всеки участник получава сертификат за участие в семинара от името на БАХ (Българска Асоциация по Хипноза).

ВОДЕЩ:
Иво Величков, председател на Българска Асоциация по Хипноза, психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Завършил е философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други. Повече може да откриете на: ivovelichkov.com

ЦЕНА: 90 лв.
*За членове на БАХ – 60 лв.
** Студенти специалност психология редовно обучение – 60 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
1/ В брой (свържете се с нас на посочените по-долу контакти)
2/ С банков превод:
Банка ДСК – сметка в лева
Титуляр: Българска Асоциация по Хипноза
BIC code: STSABGSF
IBAN: BG72STSA93000024223962
Основание за плащане: Семинар Крехкото поколение

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Анелия Атанасова
0893439202
atanasova_aneliya@yahoo.com

Иво Величков
0878899486
ivo_velli@yahoo.com

*Местата в групата са ограничени, затова ви съветваме да заявите желанието си за участие възможно най-рано.