Интензивен сертификационен курс по Хипноза и Хипнотерапия

Българска Асоциация по Хипноза организира интензивен сертификационен курс по Хипноза и Хипнотерапия във Велико Търново със съдейстието на Психотерапевтично студио „Ариадна’, ул. „Христо Караминков“ 6

Българска Асоциация по Хипноза (БАХ) е създадена през 1999 г. и към момента наброява над 120 редовни членове – психолози, психотерапевти, медици и други здравни специалисти от България и чужбина. Първият курс по Хипноза и Хипнотерапия в България е проведен от БАХ в края на 1999 г. с водещ Иво Величков. Оттогава досега БАХ е провела многобройни курсове и семинари в разлчини градове и на различни теми, налагайки високо ниво на компетентност и професионализъм. Повече информация за БАХ може да откриете на:
bah.bg и
https://www.facebook.com/groups/677894442291754/?ref=bookmarks

ВОДЕЩ НА КУРСА:
ИВО ВЕЛИЧКОВ – председател на Българска Асоциация по Хипноза, психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Завършил е философия в СУ, психология в НБУ и клинична хипноза в London College of Clinical Hypnosis, Лондон. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.
Повече на:
ivovelichkov.com

НАСОЧЕНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО: Курсът е отворен за всеки, който се интересува от темата, но най-подходящ ще е за психотерапевти, психолози, лекари, стоматолози, педагози, както и всякакви други специалисти в сферата на класическата и алтернативна медицина. Трансовото състояние присъства в различна степен във всеки терапевтичен процес и умението да се разпознава и работи с него е задължително, ако човек иска да се развива в тази област.

СЪЩНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО: Курсът има подчертано практическа насоченост – всеки от участниците ще усвои не само умението да използва успешно и безопасно хипнозата по различни начини, но ще придобие цялостно, дълбоко и пълно разбиране за нея като принцип, процес и терапевтичен инструмент. Част от курса е и реална демонстративна терапевтична работа с участници, които желаят да разрешат свой проблем по време на обучението.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ, ДАТИ И ФОРМАТ НА ОБУЧЕНИЕТО:
Промяната в начина, по който функционира обществото ни, предизвикана от корона-вирус пандемията наложи промяна и в първоначалния формат на настоящия курс. С оглед непредвидимостта в дългосрочен план на условията за провеждане на подобни събития, избрахме по-интензивен и сгъстен формат на срещите ни, като в програмата ще бъдат включени и онлайн занятия. Графикът на обучението ще бъде следният:

I-ви модул
07 август (петък) – 17.00 – 20.00
08 август (събота) – 10.00 – 16.00 (обедна почивка 12.00 -13.00)
09 август (неделя) – 10.00 – 16.00 (обедна почивка 12.00-13.00)

Онлайн обучение
12 август (сряда) – 18.00-20.00
16 август (неделя) – 18.00-20.00
19 август (сряда) – 18.00-20.00

II-ри модул
21 август (петък) – 17.00 – 20.00
22 август (събота) – 10.00 – 16.00 (обедна почивка 12.00-13.00)
23 август (неделя) – 10.00 – 16.00 (обедна почивка 12.00-13.00)

ПРОГРАМА НА КУРСА:
Подробната програма на курса може да откриете на следния линк:
https://docs.google.com/document/d/1Ti3YB8lFaLftNmFBSJbEZeENoEjJFkR4XZ4v8c_nDu4/edit?usp=sharing

ВАЖНО!
След успешно завършване на курса всеки е добре дошъл да се присъедини като пълноправен член към Българска Асоциация по Хипноза.
Дейността на БАХ е насочена основно към подпомагането на членовете ни, които искат да продължат развитието си в тази посока.
С тази цел в БАХ сме установили няколко полезни инициативи:
– Всеки, завършил курса е добре дошъл безплатно на всяко занятие от следващите ни идентични курсове, независимо къде и кога се провеждат. Радостно е, че много от членовете ни се възползват от тази опция.
– Освен това БАХ организира редовни периодични безплатни опреснителни семинари на които всеки може да си припомни или допълни пропуснати части от материала, да зададе въпроси или да получи супервизия
– Всеки член на БАХ ползва значителна отстъпка от всяко събитие или друго тематично обучение, организирано от асоциацията

УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ: Всеки участник получава набор от обучителни материали и терапевтични текстове.

ИЗПИТ: Събеседване на водещия с всеки от участниците за оценка на усвоените знания и умения.

СЕРТИФИЦИРАНЕ: В края на обучението всеки завършил успешно курса участник получава сертификат от БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ХИПНОЗА и покана за членство в БАХ.

ЦЕНА И ОПЦИИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
Цената на курса е 480 лв.
За студенти редовно обучение в специалностите психология и медицина цената е 400 лв.

*ВАЖНО! Може да запазите мястото си в курса с внасяне на аванс от 100 лв. по някой от посочените по-долу начини. Капарото не променя посочените по-горе цени – след капарото може да внесете наведнъж остатъка от сумата до 480 лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
1/ В брой.
2/ По банков път:

Банка ДСК
Сметката е в лева
Титуляр: Българска Асоциация по Хипноза
BIC code: STSABGSF
IBAN: BG72STSA93000024223962
Основание за плащане: Курс Хипноза Велико Търново

(Ако сте заплатили по банков път, моля да ни уведомите по телефона или на посочения email. Оставете имена и контакти.)

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Люба Цанова: 0887720117

Иво Величков – 0878899486
email: ivo_velli@yahoo.com

*Местата в групaта са ограничени и гарантирането на участие става само с внасяне на цялата или част от таксата.