Есенна среща на БАХ, Триград: Обратно към нормалността

Здравейте!
Както обещахме, подновяваме социалния живот на общността ни, макар и с малко по-различна и облекчена организация, съобразена с актуалната ситуация около… знаете какво 🙂
Досега, на предишните ни срещи ръководството на БАХ е поемало изцяло организацията, резервацията, настаняването и всички други задачи, за да се случват срещите ни. Това в момента не е възможно и затова потърсихме вариант, в който да се върнем към нормалното ни живо общуване.
Организационната ни концепцията за периода, в който ще е трудно да се планира дългосрочно, е проста: Периодично (може да е и всеки месец или през месец) ръководството на БАХ ще избира някое красиво кътче из страната ни с хубава база и условия и всеки от общността ни, който иска да се присъедини е добре дошъл. Просто всеки, който реши да се включи трябва самостоятелно да се обади в избраната база или хотел и да резервира мястото си.
За есенната ни среща избрахме отново проверено място, на което сме изкарвали прекрасно винаги – безупречния „Аркан Хан“ в с. Триград в една от най-красивите местности в Родопите. Аз (Иво Величков) и Тони (Антоанета Петрова) вече сме си запазили стаи за 02 и 03 октомври и управата на хотела е подготвена, че тези дни нашите приятели от БАХ също ще се обаждат за резервации.
ВАЖНО!!! Когато се обаждате за резервации, кажете че сте от групата на Българска Асоциация по Хипноза. Договорили сме специални цени – 30 лв. нощувка със закуска.
В момента целият хотел е свободен за тези дати, но местата са малко (около 40) и подозирам, че бързо ще се запълнят, така че ако имате намерение да сме заедно там, не отлагайте резервацията си.
Не знам човека точно ще дойдат, но колкото и да сме знам, че ще прекараме чудесно и полезно време заедно. Ще имаме и работа програма, разбира се, но относно организацията ще импровизираме на място. Ще използваме възможността да проведем кратък опреснителен семинар върху материала от курса по Хипноза и Хипнотерапия. Това, което смятам да представя също като лекция/беседа е „Същността на психотерапията“. Всеки, който иска, може да се включи с лекция, демострация, презентация. Ще имаме време и за забавления – конна езда, кратка експедиция до Орлово око или Чиирите, игри за тялото и съзнанието и каквото още си искаме.
Това е телефонът за резервации:
0886908912 – Моника
и линк към сайта на хотела:
http://www.arkanhan.com/bg
Оттук нататък редовно ще актуализираме информацията около срещата ни, така че следете събитието.
Оставаме на разположение за евентуални допълнителни въпроси и уточнения:
Иво Величков
тел. 0878899486
Антоанета Петрова
тел. 0888312286
antoaneta_petrova@yahoo.com
Така че, надявам се да се видим скоро на това прекрасно място. И да помним, че виртуалното не е нормалното! 🙂