20 години БАХ: Есенна среща в Родопите
Продължителност: -

Здравейте! Радваме се да ви обявим мястото и датите за следващата ни среща, която се явява своеобразно продължение на пролетната, на която празнувахме 20-годишнината от създаването на БАХ през 1999 г. Щастливи сме да съобщим, че този път партньори в събитието ни ще бъдат и БАККХ (Българска Асоциация по Клинична Комуникация и Хипноза) с председател д-р Венцислав Стоев, който е един от съоснователите на БАХ през 1999 г.

Отново ще имаме богата работна и забавна програма и нямаме съмнение, че ще изкараме полезно, приятно, обогатяващо и весело, както винаги досега. Отново ще имаме шанса да съизживеем в пълнота атмосферата на мястото и отношенията в общността ни. Много приятели и колеги – и стари, и нови – са заявили вече желанието си за участие и това е най-радостният знак за необходимостта от тези срещи.

Тъй като това е само пъровначален анонс, моля, следете информацията в събитието, тъй като ще се обновява периодично!

А сега ето ви и малко конкретика относно срещата:

ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ
11-13 октомври 2019

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ
Отново сме избрали прекрасно място с чудесни условия. Ще бъдем в комплекса „Старите къщи“, до тракийското светилище Белинташ в Родопите. Всъщност, вече сме правили две срещи там през последните години и сме сигурни, че изборът ни е възможно най-правилният.
Както винаги сме запазили целият комплекс и сме договорили пакетна цена за престоя ни. Базата разполага с достатъчно места, за да ни побере всички заедно, но е добре все пак отрано да заявите участието си – така ще ни бъде по-лесно да се съобразим с предпочитанията при настаняването ви. Има възможност за настаняване и в самостоятелни стаи, но бройката е ограничена и цената е различна. Повечето възможности са за двойни и тройни стаи.
ВАЖНО!!! Членовете на БАХ и БАККХ се настаняват с предимство!

ЦЕНА:
За членове на БАХ и БАККХ- 160 лв.
За останалите – 170 лв.
Цената включва
– две нощувки (петък и събота)
– две вечери (петък и събота)
– две закуски (събота и неделя)
– един обяд (събота)
– организационна такса

Уточнили сме меню (ще има алтернативно меню за вегетарианците също), а всеки самостоятелно ще си поръчва питиетата.

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
1/ В брой
2/ По сметката на БАХ
Банка ДСК – сметка в лева
Титуляр: Българска Асоциация по Хипноза
BIC code: STSABGSF
IBAN: BG72STSA93000024223962
Основание за плащане: Есенна среща 2019.
Моля, уведомете ни след като направите превода!

Резервацията за участие в срещата става чрез заплащане на цялата сума по един от двата начина. Този път сме решили да спестим усложнението да се търсим, събираме и пресмятаме на място някакъв остатък от сумата. Има безброй други ангажимента по организацията на събитието докато сме там и е по-добре да се концентрираме върху тях. Ако за някой е проблемно да заплати цялата сума и желае само да капарира участието си, нека просто се свърже с организаторите и винаги ще влезем в положение, разбира се.

Това е само началото на информацията за срещата ни – оттук нататък очаквайте детайли за програмата, гостите и всякакви останали подробности

Очакваме с нетърпение предложенията ви за теми, лекции, презентации и демонстрации за работната ни програма.

За всякакви въпроси по организацията и настаняването може да се обръщате към организаторите:

Антоанета Петрова: 0888312286
antoaneta_petrova@yahoo.com

Иво Величков: 0878899486
ivo_velli@yahoo.com