Пролетна среща на БАХ: 20 години по-късно
Продължителност: -
Местоположение: Бургас, хотел "Света Анастасия", парк Росенец

Здравейте, приятели! Още отсега искаме да ви обявим мястото и времето на следващата ни национална среща, за да го имате предвид при планирането на ангажиментите си. Срещата ще се проведе от 19-ти до 21-ви април 2019 в бутиковия хотел „Света Анастасия“ в парк Росенец, на 15 км. от Бургас. Мястото не е избрано случайно, защото тази среща е по-специална за нас. Точно преди 20 години, през пролетта на 1999 г. с няколко приятели и съмишленици учредихме и основахме Българска Асоциация по Хипноза и още същата година организирахме и проведохме „Първа национална среща по Хипноза и Хипнотерапия“, която се проведе (познайте къде?) на същото място, където ще бъдем и сега – в една почивна база в парк Росенец (преди беше по-известен като Отманли). Двадесет години не е малко време, достатъчно за трупане на различни уроци, достатъчно за равносметка на посоката, в която се движим и не на последно място – основа на бъдещите ни начинания. Най-малкото може да си дадем сметка, че корените ни са здрави и спокойно може да се разклоняваме и да даваме плод. Този път срещата ни ще бъде много по-богато организирана – с различни събития, теми, гости и изненади. Подробната работна програма ще публикуваме малко по-късно, но отсега приемаме заявки за участие в нея с лекция, презентация или практика.

На линка по-долу може да видите мястото, на което ще бъдем – този път сме се постарали да изберем възможно най-доброто на възможно най-добрата цена:

https://stanastasiahotel.com/

НАСТАНЯВАНЕ И ЦЕНА:
– Местата в хотела са ограничени, но има вариант и за настаняване в друг хотел в непосредствена близост.
– Цената е 160 лв. за членове на БАХ и 170 лв. за останалите.
Цената включва 2 нощувки със закуска (19 и 20 април) в двойни стаи, две вечери (19 и 20 април), един обяд (20 април) и организационна такса.
ВАЖНО! Членовете на БАХ се настаняват с предимство!

Мястото си може да резервирате с капаро от 100 лв., което може да преведете по банков път или в брой на някой от организаторите. (банкови детайли ще публикуваме допълнително).

За всякакви въпроси по организацията и настаняването може да се обръщате към организаторите:

Антоанета Петрова: 0888312286
antoaneta_petrova@yahoo.com

Иво Величков: 0878899486
ivo_velli@yahoo.com