Есенна среща на БАХ: В сърцето на Еленския балкан
Продължителност: -
Местоположение: "Трухчевата къща" с. Вълчовци, Елeнски балкан

Здравейте!
Вече са уточнени датите, мястото и условията за поредната ни есенна среща. Постарахме се колкото се може по-рано да подготвим всичко, за да успее всеки, който желае да присъства да уреди времето и ангажиментите си отсега.

Програмата на срещата ще бъде много богата и разнообразна. На 12/10/ 2018 от 19.00 ще се проведе общо събрание на БАХ, ще бъдат раздадени новите сертификати за членство, ще бъде представена инциатива за развитието на БАХ, която вярвам, че членовете ни ще намерят за много полезна. Освен това вече имаме потвърждение за презентация от интересни гостуващи лектори. Предстои тепърва да допълним и конкретизираме програмата, така че всеки, който иска да се включи с лекция, практика или представяне на случай е добре дошъл да заяви желанието си за участие. Предложенията си може да адресирате до някой от организатоторите и ние ще се свържем с вас в кратък срок.
Както винаги на срещата ни са поканени да присъстват не само членовете на БАХ, но добре дошли са и колегите от сродните организации у нас – БАККХ, БАХХ, естествено и членовете на ДПБ и всеки специалист, който има интерес към темите ни.

Ето и конкретни подробности за срещата:

КОГА: 12-14 октомври, 2018

КЪДЕ: „Трухчевата къща“ с. Вълчовци, Елeнски балкан

Избрали сме едно приказно красиво и автентично място в Еленския балкан – максимално удобна локация за пътуващите от всички части на страната членове. Условията са повече от чудесни – коплексът е всъщност възстановени и реставирани възрожденски фамилни къщи с всички съвременни удобства. Храната ще е богата и разнообразна, с натурални продукти и приготвена лично от домакините специално за нас.
Целият комплекс ще бъде изцяло на наше разположение. Собствено езеро, басейн, сауна, джакузи, фитнес салон са само част от бонусите, които ще допълват приятното ни прекарване там.
За „Трухчевата къща“ може да видите повече тук:
http://www.tru-house.com/

НАСТАНЯВАНЕ:
На разположение имаме двойни и тройни стаи, апартаменти и студиа. Възможно е и самостоятелно настаняване срещу доплащане – свържете се с някой от организаторите за уточнения, ако желаете такава опция.

ЦЕНА:

120 лв. за членове на БАХ
130 лв. за гости на събитието.

Цената включва:
– две ношувки (петък и събота)
– две закуски (събота и неделя)
– две вечери (петък и събота)
– обяд (събота)
– организационна такса

ВАЖНО!
Резервиране на място за участие в срещата става чрез залащане на капаро от 50 лв.
Местата все пак са ограничени и за ваша сигурност и удобстово при избора на настаняване е добре да не отлагате резервацията си.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
1/ В брой
2/ С банков превод
Банка: Алианц АД
Титуляр: Антоанета Бончева Петрова
IBAN: BG46BUIN95611000235551
BIC: BUINBGSF
Основание: Есенна среща БАХ 2018

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Антоанета Петрова – 0888312286
antoaneta_petrova@yahoo.com
Иво Величков – 0878899486
ivo_velli@yahoo.com

На разполжение сме за допълнителни въпроси и уточнения!