„Регресия. Път към невидимия свят на Душите”

Душата пътува – между животи, тела, пространства и епохи. Учи и обучава. Въздига се или пропада според собствения си избор, направен доброволно.
„Регресия. Път към невидимия свят на Душите” изследва онова трудно изразимо усещане за познание, което притежаваме, но сме забравили. Герои на тази книга са психолог и неговите събеседници – търсещи личности, които с помощта на регресионната терапия и връщането към отминали животи откриват нужните отговори. Всички описани истории са на реални хора и са надлежно документирани в практиката на авторката.
Яна Аврамова-Атанасова е магистър-психолог, психотерапевт, хипнотерапевт и регресионен практик. Завършила е психология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, а сред специализациите ѝ са „Приложна психология и психотерапия” в Медицински университет – гр. Пловдив, „Хипноза и Хипнотерапия“ към БАХ и „Техника за хипноза с квантово изцеление“ в Академията на Долорес Кенън. Член е на Дружеството на психолозите в България, Българската асоциация по хипноза, както и на Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®) Academy.